Affiliate.hu Rólunk

2011.10.19. - Elindult az eDM szolgáltatásunk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy mostantól elérhető rendszerünkben az eDM levél kiküldési funkció.

HTML és plain text alapú eDM levelek elhelyezésére és küldésére is van lehetőség.
Az eDM rendkívül költséghatékony és pontosan célozható hirdetési forma, konverziós aránya többszöröse a bannerek konverziós arányának, lehetővé téve a magasabb jutalék realizálását médiatulajdonosként.
Hirdetőként töltse fel az eDM levél forrásanyagát, amelyet rövid feldolgozás után az Ön jóváhagyásával elhelyezünk rendszerünkben, így elérhetővé válik médiatulajdonos partnereink kampánykereső felületén.
Médiatulajdonosként hozzon létre egyedi bannerhelyet az eDM levél kiküldéséhez, ehhez keressen eDM kreatívot tartalmazó kampányt médiatulajdonosi fiókjában.

Kérjük, amennyiben további információkra lenne szüksége az eDM levél funkcióval kapcsolatban, olvassa végig figyelmesen a felületen elhelyezett technikai leírásokat, illetve keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

2011.03.25. - Elindult az Affiliate 2.0!

Néhány kiemelt újítás azok közül, melyek az eddiginél még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a Magyarországon egyedülálló Affiliate rendszer használatát:

Hirdetőknek
Médiatulajdonosoknak

Hirdetőknek

Új kampánytípusok

Az eddigi 3 kampánytípus mellett megjelentek új lehetőségek, melyekkel a hirdetők motiválhatják a médiatulajdonosokat. Jövedelmezőbbé tehetik programjukat mindkét fél számára.

  • Fix összegű értékesítési jutalék
  • Átkattintás+ Regisztráció alapú kampány
  • Átkattintás + Fix jutalékos értékesítés alapú kampányok
  • Átkattintás + Százalékos értékesítés alapú kampányok
Targetálható kampány és kreatív elhelyezések

Célcsoport alapján targetálható kampányokat hozhat létre, melyekkel még jobb konverziót érhet el! Az új rendszer lehetőséget biztosít célcsoportjának pontos körülírására, így meghatározhatja, hogy alapvetően kik számára relevánsak kampányai. Kimagasló újítás, hogy egy kampányhoz több, célcsoport specifikus kreatív is feltölthető, melyet a médiatulajdonosok egyesével is befűzhetnek.

Részletesebb statisztikák

Kampányszintű és kreatívokra bontott statisztikák egyaránt elérhetőek. Nyomon tudja követni kampányai CTR, AR, eCPM értékeit egyaránt. Ezek segítségével gyorsabban és egyszerűbben végezheti a kampány optimalizálás folyamatát.

Kibővült jogosultsági rendszer

Mostantól egy e-mail címmel több fiókot is kezelhet. Hozzáférést adhat ügyfeleinek, kollégáinak a kampányok statisztikáinak vagy szerkesztésének kezelésében.

További változások

Kampányindítás egyszerűsítése. Megújult Dashboard. Részletesebb rendszerüzenetek.

Látogasson el fiókjába és próbálja ki az új lehetőségeket!

Médiatulajdonosoknak

Új kampánytípusok

Az új, vegyes konverzió alapú kampánytípusokkal, az oldalának látogatóival még nagyobb bevételt generálhat:

  • Átkattintás+ Regisztráció alapú kampány
  • Átkattintás + Fix jutalékos értékesítés alapú kampányok
  • Átkattintás + Százalékos értékesítés alapú kampányok
Részletesebb statisztikák

Webhely-, bannerhely-, és kampányszintű statisztikák mostantól elérhetőek rendszerünkben. Nyomon tudja követni kampányai CTR, AR, eCPM és a tranzakciók értékeit egyaránt. Ezek segítségével gyorsabban és egyszerűbben végezheti a webhelyein futó kampányok hatékonyságának mérését.

Célzott kampányok befűzése

Célcsoport alapján targetált kampányokat fűzhet be webhelyeire, melyekkel még jobb eredményeket érhet el!
Az új rendszer lehetőséget biztosít webhelye célcsoportjának leginkább megfelelő kampányok futtatására, a megújult Kampánykereső segítségével mostantól kampánytípusra is le tudja szűrni a rendszerben aktuálisan futó hirdetések listáját.
Kimagasló újítás, hogy az egy kampányhoz tartozó többféle típusú kreatív közül, a médiatulajdonosok egyesével is befűzhetnek kreatívokat bannerhelyeikre.

Átalakult és kibővült a Kampánykereső űrlapunk

A szűkítés pontosításával mostantól még precízebben meghatározhatja az Ön webhelye és látogatói számára releváns kampányokat, amelyeket befűzhet bannerhelyeire.

Kibővült jogosultsági rendszer

A kibővült jogosultsági rendszerünk segítségével mostantól hozzáférést tud nyújtani hirdetői ügyfélkörének, valamint egy e-mail címmel több fiókot is kezelhet.

Még hatékonyabb Affiliate bróker funkció

Az Affiliate bróker továbbfejlesztett algoritmusának köszönhetően tovább növelheti a kampányok hatékonyságát weboldalain. Próbálja ki az Affiliate bróker funkciót, érdemes minden bannerhelyen jelentősebb súlyozással alkalmazni a kézzel befűzött kampányok mellett. Amennyiben nincs kedve vagy ideje a folyamatos ellenőrzéshez, beállításhoz, az Affiliate Brókerre rábízhatja magát.

További változások

Leállt és újraindult kampányok visszafűzése. Megújult Dashboard. Részletesebb rendszerüzenetek.
Látogasson el fiókjába és próbálja ki az új lehetőségeket!